Buzzadorblog

tisdag 1 november 2011

Buzzar för Knorrs Fond du Chef denna gång.

Jag är som sagt en BUZZADOR vilket innebär att jag ibland får erbjudande om att testa olika produkter,jag får då svara på några olika frågor och utgående från det väljs X antal personer ut som sen får testa produkten på riktigt.
Man får då oxå oftast ett antal prov.ex som man får dela ut till vänner och bekanta så att de oxå får testa och bilda sig en uppfattning om produkten.
Efter varje sådant tillfälle går jag in på min "Buzzadorprofil" och avger en blixtrapport.
Innan kampanjtiden är slut och alla produktproven utdelade så går jag in igen på min profil och avger en sista rapport där jag oxå kan få svara på olika sorters frågor.
 Om du tycker att det verkar intressant och också vill bli en BUZZADOR så lägg ett mail eller meddelande  till mig här,jag värvar dig gärna :-)

Den här gången Buzzar jag för Fond du chef  .
Jag har fått pröva på att använda Knorrs Fond du chef portionsförpackningar i smakerna:

-grönsak
-fisk
-kyckling
-kött

Såhär ser förpackningarna ut,det här råkar vara köttvarianten.





De är lätta att använda,som då jag lagade en kycklingsås så var det bara att fräsa kycklingen i litet kryddor tillsätta grädde och en Fond du chef och maten var klar.
Med Fond du chef är det:
-enkelt
-snabbt
-inga konserveringsmedel

Jag lagar en hel del mat både hemma och på jobbet och jag lagar hemskt gärna så "ren" mat som möjligt,jag tycker inte om E-ämnen,men jag har dessvärre inte tid att stå och koka egen buljong till varje maträtt och då passar Fond du chef väldigt bra.

Här kan du läsa på mera om Fond du chef om du vill:
http://knorr.se/produkter/fond-du-chef

1 kommentar:

  1. Dina blogguppdateringar syns inte för mej när du har gjort dom.Det kommer först flera dar senare. Konstigt! Vi brukar använda dom där buljongerna. Funkar bra och ger bra smak tycker jag :-)

    SvaraRadera